D-Fence Oy

D-Fence Oy on sähköpostiviestinnän turvaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava sähköpostiturvayhtiö. Yhtiön tuottamia palveluita käyttävät erikokoiset yritykset sekä julkishallinto. Yhtiö on perustettu vuonna 2000. Päätoimialueena ovat kotimaan markkinat sekä kansainvälistyminen valikoitujen strategisten partnereiden kanssa. Mistä kaikki alkoi? »

D-Fence Oy:lle on myönnetty FINCSC Kyberturvallisuussertifikaatti ja yhtiö on Tietoturva ry:n jäsenyritys. Olemme mukana kehittämässä kansallista tietoturvaa. Omistus jakautuu toimivan johdon, henkilöstön ja tarkasti valitun yksityissijoittaja -joukon kesken. D-Fence Oy on kasvanut tasaisesti asiakkuuksien kasvun ja korkean asiakastyytyväisyyden myötä.

Yhtiö on yhteistyössä mm. F-Secure Oyj:n kanssa. D-Fence Oy tukee Lastenklinikoiden Kummeja antamalla palvelut veloituksetta järjestön käyttöön. Olemme myös Valtiokonttorin hyväksymä palveluntarjoaja. Yhtiön tuotemerkkinä tunnetuksi tullut SPAM/VIRUS - liikennemerkki on rekisteröity tavaramerkki koko EU - alueella. 

D-Fence missio

  • Suojaamme asiakasyrityksemme ja sen henkilöstön verkkorikollisuudelta ja sen lieveilmiöiltä, torjumme haittaliikenteen ja varmistamme oikean sähköpostin saapumisen.
  • Asiakkaan tai loppukäyttäjien ei tarvitse ylläpitää tai monitoroida palvelua millään tavoin ja näin parannamme asiakkaidemme tietoturvaa ja helpotamme riskienhallintaa.
  • Mission toteutumisen takaa osaava, jatkuva kehitystyö sekä vastuullinen asiakaspalvelu.

Kokeile nyt ilmaiseksi »

Easy GDPR

EU tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukanaan tuomien velvollisuuksien hallintaan D-Fence Oy on kehittänyt helppokäyttöisen työkalun, Easy GDPR -palvelun. Palvelulle on avattu oma sivustonsa, joka löytyy tästä linkistä »

Palveluiden tuotanto

Laadullisesti tunnustetut D-Fence palvelut tuotetaan PaaS – mallin mukaisina käyttöpalveluina keskitetysti konesaleissa toimivien torjuntapalvelimien kautta. Kaikki torjuntapalvelimemme ovat Suomessa ja sijoitettu tiloihin, jotka täyttävät viestintäviraston teletilojen turvallisuutta koskevat vaatimukset (Viestintävirasto A48/2003 määritys ”tärkeä tila”). Konesalit on kahdennettu maksimaalisen käytettävyyden takaamiseksi.

Suosi Suomalaista!

Torjuntapalveluillemme on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu -tunnus. Käyttäessäsi  D-Fence Oy:tä saat käyttöösi markkinoiden laadukkaimmat turvapalvelut, vaikutat Suomalaisen tuotannon hyväksi markkinaosuuskilpailussa sekä tuet Suomen työllisyyttä.

Suomalaisen työn liiton uutiskirje 11/05 » 

Yritystuki »

Yhteydenotto »

Rekisteri- ja Tietosuojaselosteet »