Korkean käytettävyyden sähköpostiviestinnän turvapalvelu

D-Fence Email Security, "eSec" - palvelu suojaa yritystä ja sen toimihenkilöitä verkkorikollisuudelta ja sen lieveilmiöiltä. Palvelu varmistaa oikean sähköpostiliikenteen kulkemisen ja torjuu haitta- ja hyökkäys ohjelmat sekä roskapostit takaisin virheilmoituksella kyseisen postin oikealle lähettäjälle.
 
eSec suojaa ainoana markkinoilla olevana ratkaisuna yritystä myös kybertunkeutumiselta »

Eroon roskapostikansioista ja karanteeneista

D-Fence eSec on myös ainoa markkinoilla oleva ratkaisu, joka ei siirrä tietoturvasta huolehtimista loppukäyttäjille roskapostikansion / karanteenin hallinnan muodossa. Useiden tutkimusten mukaan juuri loppukäyttäjä on tietoturvaketjun heikoin lenkki. Yrityksen riskienhallinnan näkökulmasta D-Fence eSec nostaa näin koko yrityksen tietoturvatasoa. Lisää »

Samalla palvelu salaa liikenteen ja varmistaa sähköpostit mahdollisissa vastaanottavan palvelimen häiriötilanteissa Palvelu myös suojaa yrityksen sähköpostipalvelimen mahdollisilta DOS - tyyppisiltä hyökkäyksiltä sekä "sähköpostipommituksilta". ». Turvaa myös pilviratkaisut »

D-Fence eSec sisältää seuraavat ominaisuudet

 

D-Fence eSec palvelun käyttöönotto ei vaadi asiakkaalta mitään erillistoimenpiteitä, vaan palvelu kytketään operaattoritasolla MX tietueiden määrityksellä. Toimintamalli on ennaltaehkäisevä: se pysäyttää verkkouhat jo ennen kuin edes tulisivat asiakkaan sähköpostijärjestelmälle.
 
Kokeile ilmaiseksi » 

Keskeiset palveluhyödyt

  • Kohottaa tietoturvatasoa kokonaisuutena
  • Parantaa kilpailukykyä
  • Vaivaton käyttöönotto
  • Tuo välittömiä kokonaiskustannussäästöjä »
  • Vapauttaa loppuasiakkaan resursseja
  • Suojaa kaikki päätelaitteet kerralla

Kustannustehokkuutta ja laatua

Keskitetty ja kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen sähköpostiviestinnän suojaamiseen verkkorikollisuudelta ja muilta ulkoisilta uhilta. D-Fence palvelussa yhdistyvät korkea laatu ja kustannussäästöt: Palvelu ratkaisee ongelman eikä siirrä sitä loppukäyttäjille, jolloin palvelulla ei ole käyttäjien työaikaa vieviä käyttökustannuksia ollenkaan. Laajemmin »
 
Palvelulogiikan seurauksena D-Fence tulee kokonaiskustannuksiltaan edullisimmaksi ratkaisuvaihtoehdoksi verkkouhkien ja haittaliikenteen kohtaamisessa. Lisää »

Laatujärjestelmä

D-Fence Oy:n kaikki palvelut perustuvat ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisiin prosesseihin, vaikka itse sertifikaattia ei enää uudistettukaan. Laatujärjestelmä on takuu koko toimintamme ja toimintaprosessiemme tapahtumisesta tiettyjen standardien mukaisesti. Tämä puolestaan antaa asiakkaillemme varmuuden toimintamme ja palveluidemme luotettavuudesta, suunnitelmallisuudesta sekä säännönmukaisuudesta.
 
D-Fence - Makes sense!

Tietosuoja »