Automaattinen  etävarmistuspalvelu

D-Fence Online Backup on turvallinen ja ennenkaikkea helppo tapa hoitaa yrityksen tärkeiden tietojen varmuuskopiointi. Palvelulla voidaan varmistaa työasemien, kannettavien ja palvelimien arvokkaat tiedot. 
 
D-Fence Online Backup palvelu varmistaa, että yrityksen tiedot on aina varmuuskopioitu ja liiketoiminnan jatkuvuus on kaikissa tilanteissa turvattu.
 

Automaattinen

Täysin automaattinen varmuuskopiointi ei vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä. Valvontapalvelu varmistaa, että varmuuskopiointi toimii ja tarvittaessa hälyttää.
 

Toimiva

Varmistusohjelma rasittaa vain vähän tietokonetta. Varmuuskopioinnin aikana tietokonetta voi myös käyttää täysin normaalisti. Päivittäisessä varmistuksessa varmistetaan vain uudet ja muuttuneet tiedot.
 

Turvallinen

Kaikki varmistettavat tiedot salataan ja tiedonsiirrossa käytetään suojattua SSL-yhteyttä. Varmistuksia säilytetään turvallisessa konesalissa, eikä niitä voi palauttaa luettavaan muotoon ilman henkilökohtaista salausavainta. Varmistuskonesali sijaitsee Suomessa.
 

Taloudellinen

Varmistus toimii täysin automaattisesti, joten myös työaikaa säästyy merkittävästi. Myöskään investointeja laitteisiin ei tarvita. Tietojen palautus on myös tehty helpoksi. 


Kysy lisää!! »