Yhteistyökumppanit ja jälleenmyyjät

Jatkuvasti muuttuvien verkkouhkien hallitsemiseen kehitetyt D-Fence palvelut toimitetaan käyttöpalveluina lisäarvoa tarjoavien Service Partnereiden kautta. Yhdellä keskitetyllä palveluratkaisulla koko yrityksen sähköpostiliikenne on suojattu riippumatta siitä, missä käyttäjät ovat tai millä päätelaitteella postia luetaan.

Aidot ja alkuperäiset, laadullisesti tunnustetut D-Fence palvelut saatte näiltä sertifioiduilta kumppaneilta kautta maan:

 

AAAAEC Services Oy

IT-alan konsultointi ja myyntiyritys. Perustettu 1996, IT-kokemus vuodesta 1974.

Toimimme lähinnä Etelä-Suomen alueella. Osaamisalueet tietoturva, pilvipalvelut, etäyhteydet, laitteiden, käyttöjärjestelmien sekä ohjelmien ylläpito.

https://aaaaec.fi/

Aboa Ohjelmistot
Aboa Ohjelmistot on vuonna 1991 perustettu mikrotietokoneohjelmistoja valmistava yritys. Kokemuksemme alalta alkaa kuitenkin jo vuodesta 1979.
http://www.aboa-ohjelmistot.com/
     
Acendi Oy
Ystävällistä ja nopeaa IT palvelua lohjalla. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa ATK- ongelmissa. Tietokonehuolto ja korjaus tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa. Opastamme tietokoneen tai kannettavan ostajaa löytämään tarpeisiin soveltuvan laitteen ja haluttaessa toimitamme laitteen asennettuna työpöydällesi.
http://www.acendi.fi
      
AComma Data Oy (eCraft Oy)
Tietokoneverkkojen asiantuntija
http://www.commadata.fi http://www.ecraft.fi

Aitek Oy
Aitek suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä Windows -ympäristöjen ohjelmisto- ja tietojärjestelmäratkaisuja yritysten, yhteisöiden ja julkisten organisaatioiden tiedonhallintatarpeisiin.
http://www.aitek.fi/

AkuSolvers Oy
Yhtiö on perustettu vuonna 2002. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista tietotekniikka-palvelua myös haja-asutusalueilla. Yrityksen toiminta pohjautuu vahvasti omaan tuotekehitykseen, johon kuuluvat mm. innovatiiviset ja pitkän elinkaaren työasema- ja palvelinratkaisut sekä etähallintasovellukset.
http://www.akusolvers.fi

Alajärven Puhelinosuuskunta APO Oy
APO toimii itsenäisenä puhelinyhtiönä Järvi-Pohjanmaan alueella. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa alueen ja asiakkaan tarpeisiin laadukkaita ja kilpailukykyisiä tietoliikenteen ja multimedian kokonaisratkaisuja.
http://www.apo.fi/
 

Bitgroup Ky

Bit Group Finland Ky on kotkalainen ICT-alan asiantuntija. Tarjoamme IT-ratkaisut yritysten tarpeisiin aina konsultoinnista laitteistojen ylläpitoon ja huoltoon. Palvelemme niin pieniä kuin suurempiakin yrityksiä joustavasti ja kustannustehokkaasti ilman pitkiä huoltojonoja. Meille on tärkeää löytää ratkaisut nopeasti ja asiakkaan ehdoilla.

http://www.bitgroup.fi/

Bitmaster

Bitmaster on Helsingin Punavuoressa toimiva täyden palvelun tietokonehuolto ja tietokonekauppa. Olemme apunasi kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa: mm. tietokonehuollot, laitteistojen ja ohjelmistojen päivitykset, uudet ja käytetyt tietokoneet sekä niiden oheislaitteet. Huollamme ja korjaamme kaikkia PC malleja ja merkkejä, sekä kannettavia tietokoneita että pöytäkoneita. Myymälästämme löytyy kattava valikoima oheislaitteita, komponentteja ja varaosia erimallisiin ja -ikäisiin laitteistoihin: muistit, kiintolevyt, prosessorit, kannettavien laturit, näytöt, näppäimistöt, jne.

 Huoltomme toimii nopeasti ilman ajanvarausta ja annamme kaikille huolloillemme ja myytäville tietokoneille takuun.

www.bitmaster.fi


Blue Lake Communications BLC Oy
Vahvat paikalliset juuuret omaava Blue Lake Communications Oy (BLC) on toiminut Savonlinnan seudulla jo vuodesta 1889 asti (SPY nimellä). Yhtiö on on vuosikymmenten saatossa laajentunut perinteisestä lankapuhelinliikenteen tuottajasta moderniksi valtakunnallisten ja kansainvälisten tietoliikennepalveluiden tarjoajaksi, joka tuntee paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tarpeet. Paikallisuus on BLC:n voimavara, joka voimistuu ja kehittyy yhteistyössä paikkakunnan ihmisten ja yritysten kanssa.
http://www.blc.fi

Carigna Oy
Carigna Oy on monipuolinen ja innovatiivinen suomalainen tietotekniikkayritys. Olemme toimineet vuodesta 1997 lähtien tehtävänämme helpottaa sekä parantaa asiakkaidemme kokonaispalveluita löytämällä oikeat sähköiset ratkaisut tukemaan liiketoimintaa. Toimitamme ratkaisut mm. verkkokauppaan, toiminnanohjaukseen ja asiakkuudenhallintaan vuosien kokemuksella.
www.carigna.com

Chilit Oy
Chilit Oy tuo uudenlaista maustetta IT-alaan jatkuvalla palveluasenteellaan ja todennetulla osaamisellaan. Valitsetpa menustamme mitä tahansa, se on sinulle lämmöllä valmistettu, kokonaisuus miettien. Sopivat työvälineet ja laadukkaat raaka-aineet toimitamme parhailta kumppaneilta. Uusi teknologia voi olla herkullista ja helppoa.

Chilitin tavoitteena on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta kumppaniksi jatkuvissa infrastruktuurin kehityshankkeissa. Valikoimastamme löydätte korkealuokkaiset asiantuntijapalvelut, kattavat laitteistojen elinkaaripalvelut ja ensiluokkaisen ohjelmistosopimuskumppanin.
http://www.chilit.fi

Clannet OÜ
Clannet meeskond on firmadele arvutivõrke juurutanud ning hooldanud alates 1994. aastast. Sellest esimesed neli aastat AS Hiieko IT osakonnana ja 1999 aasta jaanuarist iseseisva firmana. Selle aja jooksul on teostatud mitukümmend ühekordset projekti ning leitud kümmekond klienti, kes on usaldanud kogu oma arvuti- ja sidevõrgu hoolduse Clannet spetsialistidele.
http://www.clannet.ee/

Clunet Oy
WebFactoryClunet Oy: on perustettu vuonna 1997 ensimmäisten pienten suomalaisten IT-yritysten joukossa. Liikeideanamme on säätiöiden, yhdistysten ja pk-yritysten atk-tarpeiden kokonaisvaltainen ratkaiseminen. Kaikki palvelumme räätälöidään avaimet käteen-periaatteella. Tuotamme palvelut niin, että ne vievät  asiakkailtamme mahdollisimman vähän aikaa ja resursseja.
http://www.clunet.com

Costa-Systems Oy
Costa- Systems on ravintola- sekä kaupanalan kokonaisratkaisuja tarjoava tietoliikennealan yritys.
Tehtävämme on auttaa asiakastamme saavuttamaan tavoitteensa, oli se sitten myynnin edistäminen, henkilökunnan kouluttaminen tai sisäinen kontrollointi.
http://www.costa-systems.fi

Crescom Oy
Crescom Oy tuottaa korkeatasoisissa palvelinkeskuksissa tuotettuja palveluita järjestelmien käytettävyyden ja tietoturvan varmistamiseksi. Crescomin hallintapalveluilla taataan palvelinjärjestelmien korkea käytettävyys, tietoturva ja suorituskyky. Kriittisten järjestelmien häiriöttömän toiminnan perustana on sertifioitu asiantuntemus, jatkuva ennakoiva valvonta ja ylläpito, huipputason palvelinkeskukset sekä laadukkaat palveluprosessit.

Crescomin korkeatasoiset hallintapalvelut ovat ratkaisu yrityksille ja organisaatioille, jotka edellyttävät järjestelmiltään ympärivuorokautista, tinkimätöntä käytettävyyttä ja turvallisuutta, mutta eivät itse halua investoida sen toteuttamiseksi vaadittaviin teknologioihin, palvelintiloihin ja päivystysjärjestelyihin.
http://www.crescom.fi

DBM Productions Oy Turku
DBM Productions Oy tarjoaa atk-alan monitoimipalveluita yli 15 vuoden kokemuksella. Yhtiön toimintaan kuuluu mm. tietokantapohjaisten räätälöityjen ohjelmistojen teko sekä Windows,  Linux että MacOS käyttöjärjestelmille. Yhtiö on kehittänyt ja kehittää sekä ylläpitää Dentist-potilastietojärjestelmää yksityissektorin hammaslääkäriasemille että yksittäisille hammaslääkäreille.
http://www.dbm.fi

Datainfo Solutions Järvenpää
Vuonna 1992 perustettu DataInfo Solutions Järvenpää on Keskiuudenmaan johtavia tietotekniikan, toimistoautomaation ja televiestintän palveluyrityksiä. Tarjoamme edistyksellisiä ohjelmisto-, käyttöpalvelu- ja ylläpitoratkaisuja yrityksille ja julkishallintoon. DataInfo Solutions Järvenpää on yksityisesti omistettu itsenäinen yhtiö. Olemme tuttu ja turvallinen kumppani, jolla on takanaan vahvat ja luotettavat taustavoimat. Pitkäaikainen kokemuksemme ja Kattavan tuote- ja palveluvalikoimamme avulla pystymme löytämään oikean ratkaisun niin kasvuyritykselle, kuin suuremmillekin organisaatioille.
http://www.datakeskus.com
 
Datania Osk.
Tarjoamme tietotekniikka-, media- ja videopalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yksityishenkilöille. Toimintamme on keskittynyt Uudellemaalle. 
http://www.datania.fi

Datanova Finland Oy
-Tietotekniikkaa avaimet käteen -periaatteella.
Datanova Finland on IT-alan asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista IT-ympäristön hallintaa avaimet käteen periaatteella. Palvelumme soveltuvat erinomaisesti pienten ja keskisuurten yritysten tietoteknisiin tarpeisiin.
http://www.datanova.fi

Datastorage.fi
Yritys on perustettu vuonna 1994. Yritys tarjoaa valtakunnallisesti edullisen, turvallisen ja täysin automaattisen varmuuskopiointipalvelun yrityksille. Koska tallennettu informaatio on monen yrityksen arvokkain omaisuus, sen varmuuskopiointi ja ulossiirto omista toimitiloistaan pitäisi olla yksi yrityksen tärkeämmästä tehtävistä. Tämänkaltainen rutiini voidaan vain toteuttaa riittävällä varmuudella jos se annetaan automatiikan hoidettavaksi.
http://www.datastorage.fi

Deltabit Oy
Kehittää ja toimittaa biometriseen tunnistukseen perustuvia tunnistus- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Biometrisiä Deltabit Gatekeeper tunnistusjärjestelmiä käytetään yritysten kulunvalvonnassa, liikuntakeskuksissa, sairaaloissa ja yksityisissä kiinteistöissä.
Myös turvatuotteet, kuten kameravalvonta, hälytysjärjestelmät ja henkilöntunnistus, sekä ID-korttitulostimet ovat myös osana osaamistamme.
http://www.deltabit.fi/

East Interactive Oy
http://www.east.fi/
  

Etevä Tietopalveluyhtiö Oy                                                                                                                            

Etevä Tietopalveluyhtiö on vuonne 2005 perustettu IT-palveluihin keskittyvä yritys. Haluamme luoda asiakkaillemme bisnesympäristön jossa järjestelmät eivät ole murheita ja toimintavarmuus on mietitty etukäteen. Ratkaisumme rakennetaan aina asiakkaidemme yritystoiminnan ympärille eikä toisinpäin.           http://www.etevat.fi


Ext-1
Ext1 on innovatiivinen ja nuorekas vuonna 2002 perustettu teknologiayritys, jonka liiketoiminta koostuu www-tuotannosta IT-kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.Toimitamme pk-yrityksille kaikki web-, data-, ja tietoturvaratkaisut.
http://www.ext1.fi

Finnish Teleservice Center Oy
Finnish Teleservice Center Ltd Oy (FTC) on 2003 perustettu yksityinen, yrityksille tietoliikennepalveluja tarjoava yrityskeskusoperaattori.
http://www.ftc.fi/
  
Fin-LAN Tampere Oy
Fin-LAN on puhe- ja tietotekniikan ratkaisutoimittaja – avaimet käteen-periaatteella. Fin-LAN on erikoistunut vaativiin ICT-alan kokonaistoimituksiin ja niiden integrointiin. Tekniset asiantuntijamme ovat sertifioituneet edustamiemme tuotteiden osalta joita ovat mm. FortiGate-tietoturvalaitteet ja Aruba Networksin WLAN-ratkaisut. Autamme kaikissa ICT-asioissa niin konsultoinnissa kuin laitehankinnoissa ja ylläpidossa. 
http://www.fin-lan.fi
   
Helsingin Data Graphics Oy
Asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin tietotekniikkaongelmiin.
http://www.datagraphics.fi/

HS Works Oy

Ihmisen kokoinen IT - Yrityskäyttäjä tai kotikäyttäjä, tarjoamme IT-palveluita aina ihminen edellä. Osaamme kuun­nella, autamme ongelma­tilan­teissa ja etsimme parempia ratkaisuja. Puhumme IT:n si­jaan suomea. Olemme ihmisen kokoinen IT.

 http://www.hs-works.fi/


Härkätien Puhelin Oy (Aumanet)
Härkätien Puhelin on luotettava ja vakavarainen yhtiö, jonka palveluihin kuuluvat kaikki tietoliikennetuotteet. Puhelin- ja laajakaistayhteydet, tietoliikennejärjestelmät ja internet-palvelut - saat ne kaikki meiltä. Mukava palvelu ja ystävälliset ihmiset tekevät asioinnista kanssamme mutkatonta ja helppoa. Ota reilusti yhteyttä, palvelemme myymälässä, puhelimitse tai sähköpostitse.
http://www.htp.fi/
 

Indeo Oy

http://indeo.eu/sitefi/


Inmics Oy
Inmicsiltä saat yrityksellesi laadukkaita IT-kokonaisratkaisuja. Asiantuntijoidemme avulla kokoat monipuolisesta palvelu- ja tuotepaletistamme kokonaisuuden, joka palvelee parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeita. Me hoidamme organisaatiosi edistyksellisen IT-ympäristön suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Koulutamme henkilöstösi ohjelmisto-osaajiksi sekä toimitamme tarvitsemasi laitteet ja ohjelmistot. Halutessasi voit tietenkin valita myös yksittäisiä palvelujamme tai tuotteitamme.
http://www.inmics.fi/

INT2000 / Daous Internetpalvelut
Tarjoamme pakettiratkaisujen kautta helpon päivitystien tehokkaampaan ratkaisuun. INT2000 webhotelli on turvallinen ja edullinen ratkaisu yrityksesi internetpalveluihin.
http://www.int2000.net/

Integral Oy
http://www.integral.fi/

Intellicom Oy
Intellicom on puhe- ja tietoliikenneratkaisuihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa alan johtavien teleoperaattoreiden ja valmistajien kokonaisratkaisuja yli 20 vuoden kokemuksella. Oikein suunnitellut ja toteutetut toimituksemme ovat tuoneet kustannussäästöä ja parantaneet asiakkaittemme kilpailukykyä, mistä meillä on yli 1.200 asiakkaan näyttö Suomen eturivin yrityksistä.
http://www.intellicom.fi/

ITaito Oy
ITaito Oy on toimivan johdon ja henkilökunnan omistama vuonna 2008 perustettu tieto- ja teletekniikan ratkaisuyritys. Tuotamme keskisuurille yrityksille tieto- ja teleteknisen (ICT) ympäristön kokonaispalveluja sekä myymme päämiestemme edistyksellisiä ja kustannustehokkaita tuotteita. Laadukkaan alihankintaverkostomme kautta varmistamme, että asiakkaidemme kaikki ICT-tarpeet tulevat katettua.
http://www.itaito.fi
 

It palvelu Taitava

Tavoitteenani on tarjota asiakkaalle sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Ratkaisen eteen tulevat pulmat aina parhaan kykyni mukaan - niin it-tuen kuin kotisivujenkin osalta. Palvelu on henkilökohtaista: saat aina vastauksen samalta henkilöltä, eikä asiakaskäynnille tule joka kerta uusi ihminen, jolle omista laitteista ja ohjelmistoista on kerrottava uudestaan. Lopputulos on joustava ja asiakkaan toiveet huomioon ottava.

http://taitavasti.fi/

ITpoint Oy                                                                                                                                                 

Ylläpitopalvelumme vastaa siitä, että tietotekniset ratkaisusi toteutetaan sovitusti ja että ne toimivat moitteettomasti käyttöönoton jälkeen.

Meiltä saat liiketoimintaasi ja nykyisiin järjestelmiisi parhaiten soveltuvat ratkaisuehdotukset. Kun uusit järjestelmiäsi, asiantuntijamme auttavat määrittelyssä, laitekonfiguraatioissa ja hankintaprosessissa. Järjestämme toteuttamiemme ratkaisujen käyttöönottokoulutukset asiakaskohtaisesti.                              

http://www.itpoint.fi/


IQit Oy
iQit palvelu valikoimiin kuuluvat webhosting tilat, www-sivustot, logosuunnittelut, linux-asiantuntemus, räätälöidyt palvelinasennukset sekä tarvittaessa perustukitoiminnot.
http://www.iqit.fi

JK-Tietokoneet
JK-Tietokoneet on Kirkkonummella toimiva, tietokoneisiin ja niiden oheislaitteisiin erikoistunut yritys. Asiakasryhmämme koostuu kotitalouksista ja lukuisista kirkkonummelaisista PK-yrityksistä. Olemme toimineet Kirkkonummen kunnan laitetoimittajana jo vuodesta 1998 saakka ja olemme toimittaneet yhteistyömme aikana noin 1000 laitteistoa heidän käyttöönsä.
http://www.jk-tietokoneet.fi

JM Data Oy
JM-Data Oy:n keskeisimmät palvelut ovat ylläpito, konsultointi ja ohjelmointi. Toimintafilosofiamme mukaisesti pyrimme aina ripeään, laadukkaaseen ja luotettavaan henkilökohtaiseen palveluun, jotta asiakkaamme voivat rauhallisin mielin keskittyä täysipainoisesti omaan liiketoimintaansa.
http://www.jmdata.fi/

Katrium OÜ

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Katrium hoitaa yrityksemme tapaamisten sopimiset ja huolehtii asiakaspalvelusta. www.katrium.eu
   
Kirahvi Domainit Oy
Luotettava ja tietoturvallinen palvelintekniikkamme toimii parhaana alustana kotisivuillesi ja www-pohjaisille sovelluksillesi. Toteutamme yrityksenne koti- ja mobiilisivut avaimet käteen -periaatteella. Monipuolisesta palvelutarjonnastamme voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon - olipa tarpeenasi sitten laajamittainen yrityssivusto tai tuotteen brändiä tukeva kampanjasivusto.
http://www.kirahvi.com
 
Kymen Puhelin Oy
KYMP on kaakkoissuomalainen Finnet-operaattori. KYMPillä on toimipaikat Kotkassa, Haminassa, Imatralla, Kouvolassa ja Lappeenrannassa. Haluamme edistää asiakkaittemme elinoloja ja menestystä tarjoamalla parhaita tietoliikennepalveluita. Olemme aidosti kiinnostuneet siitä, että asiakkaamme saavat oikeat välineet juuri omaan käyttötarpeeseensa ja tilanteeseensa. Kysymme säännöllisesti asiakkaidemme mielipiteitä palvelustamme ja tuotteistamme ja kehitämme niitä koko ajan toiveiden mukaisesti.
http://www.kymp.fi

Loviisan Puhelin LPO Oy
LPO on Itä-Uudellamaalla toimiva tietoliikenneyhtiö, joka kuuluu Finnetiin. LPO:n tehtävänä on edistää alueensa elinkeinoelämää ja asukkaiden hyvinvointia tarjoamalla näille edullisia ja korkealaatuisia tietoliikennepalveluja.
http://www.lpo.fi/

Mainframe Oy
Mainframe Oy on palvellut asiakkaitaan IT-palvelujen
parissa jo vuodesta 2000 lähtien. Missiomme on tarjota parasta IT-alan palvelua ja tehdä tietotekniikasta mahdollisimman vaivatonta teille. Tuemme Windows, Linux/Unix ja Apple/Mac -ympäristöjä.
http://www.mainframe.fi/

Magic Cloud Oy

Magic Cloud tarjoaa ratkaisut yrityksenne kaikkiin ICT-tarpeisiin. Erikoisosaamistamme ovat turvalliset ja modernit pilvipalvelut suomalaisista konesaleistamme. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. virtuaalityöpöytä, ohjelmistojen hosting, sähköpostipalvelut, virtuaalipalvelimet sekä paljon muuta. Asiakastyytyväisyyden takaavat laatu, osaaminen ja innovatiivinen palveluasenteemme.

http://www.magiccloud.fi/

mCare Pro

mcare pro on Suomen suurin Applen teknologioihin erikoistunut ICT­-asiantuntijapalvelujen tarjoaja ja maan ainoa Apple Consultants Network:n jäsen.

Toimimme suunnannäyttäjänä Apple-palvelujen suhteen hyödyntäen uusimpia teknologioita tuotteistuksissamme. Asiantuntijoillamme on Apple-osaamisen lisäksi myös vahva kokemus Windows- ja Linux ympäristöjen tarpeiden osalta ja integroinnit tai sekaympäristöjen ylläpito kuuluvat ydinosaamiseemme.

http://www.mcare.pro/


MMD Networks Oy
MMD.Net on suomalainen, vuonna 2001 perustettu Internet-palveluoperaattori, joka tarjoaa edistyksellisiä domain-palveluita suomalaisille yritys- ja yksityisasiakkaille.
MMD.Net-palvelut tuottaa MMD Networks Oy, Mobile G Host Oy:n tytäryritys.  Olemme rekisteröityneet teleoperaattoriksi sekä Eurooppalaisen Internet-osoitteita hallinnoivan RIPEn jäseneksi.
http://www.mmd.net/

Naviatech Solutions Oy
Toimintamme tarkoituksena on toteuttaa sähköisiä ratkaisuja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden liiketoiminnan tueksi. Navia CMS julkaisujärjestelmä on edullinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka soveltuu yritysten ja yhteisöjen sähköiseen liiketoimintaan ja viestintään.
http://www.naviatech.fi
 

Netman Oy                                                                                                                                                      Net Man Oy on suomalainen ICT ja liiketoimintateknologian palveluntuottaja. Yksityisomistuksessa oleva yhtiö on perustettu 1992 ja pääkonttori sijaitsee Oulussa, muut toimipisteet suurimmissa Suomen kaupungeissa. Arvomme muodostuvat kumppanuudesta, luottamuksesta ja kehittymisestä. Nämä ovat syvällä yrityskulttuurissamme ja palveluiden rakenteissa.Tarjoamme joustavia, tehokkaita ja asiantuntevia tietohallinnon palveluja yrityksille ja organisaatioille.
http://www.netman.fi


Network Services Finland Oy
Network Services Finland Oy on pääasiassa pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 2002 perustettu ja voimakkaasti kasvava IT-alan palveluyritys. Yrityksen päätoimiala on ulkoistettu IT-hallinto.
http://www.nsf.fi/
 
Neutech Oy
K&T neutech Oy on espoolainen vuonna 1996 perustettu osakeyhtiö, jonka päätoimialana on Internet palveluiden tuottaminen. mm. web-hotelli palvelut sekä suorituskykyiset internet-palvelimet. Toimipisteet Espoossa ja Helsingissä.
www.neutech.fi
 
Neuvos Group Oy
Neuvos Group on kokonaisvaltainen vuodesta -98 toiminut IT-palvelutoimittaja. Neuvos rakentaa verkko- ja järjestelmäratkaisut, asentaa työasemat ja ohjelmat, sekä ylläpitää järjestelmät ammattitaidolla. Palveluihin kuuluvat niin lähituki kuin etäpalvelut. Neuvoksen asiakaskuntana ovat yritykset Etelä-Suomessa pienistä kehittyvistä aina kansainvälisten toimijoiden tytäryhtiöihin.
http:www.neuvos.net

NordCom Oy
NordCom Oy on täyden palvelun ICT-ratkaisujen toimittajana ja alan edelläkävijä, päämarkkina-alueenaan Pohjoismaat. Tyytyväinen asiakaskuntamme kattaa kaiken kokoisia yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta.

Tarjoamme yrityksellenne huolella räätälöidyt ja kustannustehokkaat ratkaisut, jotka vastaavat tarpeitanne nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme muun muassa siitä, että yrityksenne IT-ratkaisut toimivat turvallisesti ja tehokkaasti, sekä varmistamme että puhe- ja datayhteytenne ovat kustannustehokkaita ja ajan tasalla. Suunnittelemme ja toteutamme ICT-järjestelmät projektin alusta loppuun asti, sekä hoidamme järjestelmien ylläpidon.
http://www.nordcom.fi/


OptimeSys Oy
OptimeSys Oy on suomalainen tietoturvaratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme yrityksille kattavia tietoturva- ja tietojärjestelmäpalveluita ja tuotamme asiakkaallemme juuri tämän tarpeita vastaavan luotettavan ja korkeatasoisen kokonaisratkaisun. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu alan tunnetuimpia ja luotetuimpia tekijöitä, joiden ansiosta OptimeSysissä pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaimmiksi ja kestävimmiksi todetut tuotteet palveluidemme perustuksina. Työntekijämme ovat kokeneita alansa asiantuntijoita, joiden osaamisen takaavat monet tuotekohtaiset ja kansainvälisesti pätevät sertifikaatit. Tuomme toimintavarmuutta asiakkaidemme päivittäisiin ict-toimintoihin ja rakennamme kestävän turvan asiakkaamme korvaamattomalle aineettomalle pääomalle.

http://www.optimesys.fi


Optimiratkaisut Oy
http://www.optimiratkaisut.fi/

Pointsit Oy
Tuotamme erilaisia verkkopalveluita ja web-pohjaisia järjestelmiä yritysten ja organisaatioiden käyttöön. Päämäärämme on avartaa asiakkaidemme näkemystä internetin mahdollisuuksista, ei vain informaatiokanavana, vaan myös toiminnallisuutta sisältävien ratkaisujen toteutuksessa.
http://www.pointsit.fi/
  

Pinus Oy

Pinuksella on pitkä kokemus tietotekniikan ja toimistotuotteiden alalta. Pinus on laajentunut vuosien aikana asiakastarpeiden kehittyessä ja tietotekniikan tullessa yhä merkittävämmäksi osaksi yritysten toimintaedellytyksiä. Vahvat päämiessuhteet ja johtavien merkkien edustukset ovat vauhdittaneet yrityksen laajentumista.

www.pinus.fi

Power Networks Oy

Power Networks Oy vuokraa, myy ja tukee toimistojen koneet, tulostimet, verkot, meilit ja web-sivut sekä asentaa kaiken tämän kustannustehokkaasti toimivaksi kokonaisuudeksi.

http://www.powernetworks.fi/

PrintCom Oy

Printcom on ICT-alan yritys, jonka asiantuntijat auttavat laiteympäristösi tehostamisessa ja sopivien teknologiaratkaisujen valinnassa. Oli sitten kyseessä tiedonhallinta, tulostus tai vaikka pilvipalvelut, voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

http://www.printcom.fi


Primanet Oy
Primanet Oy on yritysten ja yhteisöjen tietojärjestelmien toimituksiin ja kehittämiseen erikoistunut palveluyritys. Olemme keskittyneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tietotekniikan kokonaisvastuulliseen hoitamiseen pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa.
 
Kärkiajatuksemme on asiakkaittemme liiketoiminnan tukeminen tuottamalla uusia ja edistyksellisiä tietotekniikan palveluita. Onnistumistamme ovat tukeneet sekä asiakkaittemme, että työvoimamme pysyvyys. Meillä asiakkaita palvelevat aina tutut yhteyshenkilöt, jolloin IT-järjestelmien kehittämisen punainen lanka ei pääse hukkumaan.
http://www.primanet.fi
 

Prog-It Oy

Tarjoamme aidosti tarpeisiisi sopivat ratkaisut joustavasti ja teemme sitä, mitä juuri sinä, ja yrityksesi tarvitsette. Emme ole sidoksissa yksittäisiin toimittajiin tai tuotteisiin vaan etsimme tarvitsemasi ratkaisun tai rakennamme sen. Osaamme myös arvostaa bisneskriittisten tilanteiden vaatimia aikatauluja.                                                      

http://www.prog-it.net/

Protie Oy
Protie Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa atk-kokonaispalveluita. Päätavoitteenamme on tuoda markkinoille ainutlaatuista atk-palvelua. Tuotamme atk-ratkaisuja, jotka saavat niin johtajat, kuin loppukäyttäjät hymyilemään tyytyväisyydestä. Valtteinamme ovat ammattitaitoinen ja tiedonjanoinen henkilöstö, vankka kokemus yritysverkoista sekä laaja kumppaniverkosto
http://www.protie.fi/

Provol
Provol tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa yrityksen tietotekniikan. Palvelumme kattavat niin työasemien kuin palvelinten kaikki tarvittavat asennustyöt - ohjelmistojen päivitykset, tietoturvan, lähiverkko- ja VPN-ratkaisut.
http://www.provol.fi/

Seltimil Oy
Seltimil oy on joustava ja palveleva yhteistyökumppani, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun yrityksesi tietotekniikkaympäristön kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Kokemus, hyvät yhteistyökumppanit ja ihmisläheinen palvelu takaavat parhaan avun sinun yrityksellesi.
http://www.seltimil.com

Seplan Oy
http://www.seplan.fi

Serimo Oy
Palvelukonseptistamme löydät sopivan palvelupaketin jolla yrityksesi toiminnanohjaus on sinun käytettävissäsi ja meidän ylläpitämä. Sovellusten asennukset, koulutukset, käyttöönotot ja ylläpidot saat suoraan meiltä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelupakettimme räätälöityy juuri sinun tarpeiden mukaiseksi, jolloin saat yrityksellesi oikeat palvelut oikeaan hintaan.
http://www.serimo.fi/

Softavenue Oy
http://www.softavenue.fi

Solinum Oy
Solinum Oy on Lappilainen IT-alan monitoimiyritys. Vuodesta 1990 lähtien olemme tarjonneet kokonaisvaltaista atk-palvelua julkisyhteisö-, yritys- ja yksityisasiakkaille koko Lapissa. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki IT- ja tietoliikennetekniikkaan kuuluvat palvelut aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen asti. Kiinnitämme erityisesti huomiota tietoturvaan ja kustannustehokkuuteen. Pystymme vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden vaativiinkin IT-palvelutarpeisiin oli kysymys sitten konsultoinnista, laitehankinnoista, asennuksista, koulutuksesta, sovelluskehityksestä, web-sivujen toteutuksesta tai tukipalveluista. Voimme tarjota asiakkaidemme käyttöön myös laaja-alaisen asiantuntemuksen projektihallinnassa, tietojärjestelmien suunnittelussa ja tietoliikenneratkaisujen toteuttamisessa.
http://www.solinum.fi

Soluto Oy
http://www.soluto.fi/

Speed It
Speed It tuottaa Internet palveluita, sekä toimittaa tietotekniikkaa pienyrityksille.
http://www.nystrom.fi  

SurfNet
SurfNet on perustettu vuonna 1995 ja tarjoaa täydellisen internetpalvelun. Erikoisosaamisella ja joustavalla organisaatiollamme voimme nopeasti ja mutkattomasti toimittaa kehityneet yksilölliset tekniset ratkasut asiakkaillemme. SurfNet tarjoaa yksityshenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille korkeanlaatuisia internetyhteyksiä. Haluamme tarjota asiakaille toimintavarmoja internetpalveluja sekä henkilökohtaista asiakaspalvelua. Meistä on itsestäänselvää kehittää palveluja ja parantaa asiakaspalvelua jatkuvasti.
www.surfnet.fi/


Tedico Oy
Palvelemme kaikissa päivittäisissä tietotekniikan käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.
Kotikäynnit Salon talousalueella ja lähikunnissa. Etätukemme palvelee koko valtakunnan alueella.
http://www.tedico.fi

Tietovirta Group Oy
Tietovirta Group Oy on erikoistunut tietotekniikkajärjestelmien ylläpitoon ja toimittamiseen. Kaikki toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen ja luotettavaan palveluun. Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme toimivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun, oli sitten kyseessä yksittäinen työasema tai laajempi verkko.
http://www.tietovirta.fi/
 

Topsavo Oy

Olemme myynnin ja markkinointiviestinnän moniosaaja. Tuotamme mainostoimisto- sekä myynninpalveluita, valmennamme ja koulutamme. Autamme yrityksiä tekemään parempaa tulosta!

 http://www.topsavo.fi

 

Topteam Oy

Topteam IT Oy on vahvasti kehityksessä mukana oleva IT-alan palveluyritys. Tarjoamme palveluratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin ja kaiken kokoisiin IT-ympäristöihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

Haluamme tarjota palveluita jotka ilahduttavat vaivattomuudellaan, varmuudellaan ja kustannustehokkuudellaan sekä loppukäyttäjiä että päättäjiä.

http://www.topteam.fi/


Triuvare Oy
Triuvare on vuonna 2005 perustettu IT-asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Triuvaren liikeidea on tarjota yrityksille kokonaisvaltaista IT-asiantuntijapalvelua. Triuvare on toimittaja-riippumaton asiakkaan ja laitteisto- sekä ohjelmisto-toimittajien välissä toimiva asiantuntija, joka auttaa asiakasta löytämään juuri heidän liiketoimintatarpeet täyttävän IT-ratkaisu. Toimitamme asiakkaillemme muun muassa IT-tukipalveluja, palvelinylläpitoa, sovellus- ja päivitystenhallintaa, tietoturva- ja varmuuskopiointi-ratkaisut, sekä olemme mukana erilaisissa käyttöönottoprojekteissa, aina määrittelystä käyttäjien koulutukseen ja jatkuvaan ylläpitoon.
http://www.triuvare.fi/   
                               
Trivore Oy
http://www.trivore.com/
              
Tredunet Oy
Tredunet Oy on vuonna 1997 perustettu IT-alan yritys. Suunnittelemme, toteutamme yrityskohtaisia tietotekniikkaratkaisuja sekä toimitamme laitteita ja tarjoamme tukipalveluja.
http://www.tredunet.fi/

TMR Data Oy
TMR-Data on vuonna 2002 perustettu, Nummi-Pusulassa toimiva atk-alan yritys. Päätoimialamme on WWW-sivujen suunnittelu, toteuttaminen ja ylläpito. Meillä on myös vahva osaaminen pk-yritysten verkkokaapelointien suunnittelusta.
http://www.tmr-data.com/


Tietokeskus Finland Oy
Tietokeskus on suomalainen ICT-palveluyhtiö. Tarjoamme perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja laitteet maanlaajuisesti kymmenellä paikkakunnalla.
https://www.tietokeskus.fi/


ThinkIt Oy
Tukikomppania on perustettu vuonna 2004. Tuotamme ammattitaitoisesti pk- ja järjestösektorien tarvitsemia ICT-laiteratkaisuja ja -järjestelmien ylläpitopalveluja. Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja liikekumppanimme tyytyväisiä. Palvelemme, autamme ja tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja.
http://www.tukikomppania.fi/

TVP Networks Oy
TVP Networks Oy on palveluntarjoaja, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoturva,- internet,- sekä laitesaliratkaisuja yrityksille, yhteisöille sekä muille operaattoreille. Pääliiketoimintamme keskittyy yritysten yritysverkko- ja tietoturvaratkaisuihin. Liiketoimintamme perustana on nykyaikainen tekniikka, innovatiivinen ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä luotettavat kumppanit.
www.tietoverkkopalvelut.fi

Tähtimediat
Tähtimediat on ratkaisutoimittaja. Tähtimedioiden tehtävänä on lisätä asiakasorganisaatioiden työn tuloksellisuutta tietotekniikan avulla. Toteutammekin asiakasorganisaation tarpeeseen ohjelmistoprojekteja mm. prosessinohjauksen, liiketalouden ja sähköisen liiketoiminnan ja -viestinnän saroilla. Tiiviissä yhteistyössä kanssamme työskentelee Mainostoimisto Production Hut, joka on tuottanut digitaalista ja perinteistä mainontaa pk-sektorille vuodesta 1999.
Osaamisemme mainostoimisto- ja ohjelmistotuotantoalalta on loistava yhdistelmä, joiden avulla pystymme oikeasti auttamaan asiakkaitamme suurella siivulla liiketoimintakenttää.
http://www.tahtimediat.com/

Upsys Oy
http://www.upsys.fi

Visiotech Finland Oy
Visiotech Finland Oy on vuonna 2002 perustettu yritys. Tarjoamme monipuolisia ICT-palveluja yritysasiakkaille liiketoiminnan kehittämiseen. Näitä ovat esim. tietoliikenne-, mobiili- ja puhelinjärjestelmäpalvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme omaa vuosikymmenien kokemuksen tietoliikenne- ja operaattorimaailmasta. Näin ollen pystymme parhaiten tarjoamaan asiakkaan tarpeita vastaavan ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun.
http://www.visiotech.fi/

WaasaZone Internet Solutions
Waasa Zone on internet palveluiden kehittämiseen perustettu teknologia-, sekä innovaatioyritys. Olemme toimineet jo vuodesta -97. Olemme erikoistuneet Internet verkkojärjestelmien rakentamiseen asiakaspohjaisista lähtökohdista sekä niiden ylläpitoon.
http://www.waasazone.fi/

WhiteZone Oy
http://www.whitezone.fi/

Webgain Oy

Webgain on vuonna 1998 perustettu IT-palveluyhtö, joka on erikoistunut tietojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Yhtiön toiminta kattaa myös muut informaatioteknologiaan liittyvät palvelut tietoturvakonsultaatiosta sovelluskehitykseen ja digitaalisen median ratkaisuihin.
http://www.webgain.fi/

Oy Wega Product Ab
Kaikki matkapuhelimet ja niihin liittyvät liittymät palveluineen. Laajentuneen palvelu- ja tuotevalikoimamme ansiosta tarjoamme teille alan huipputuotteita ja oheistarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.
http://www.wega-product.fi/

Wintunix Oy
Wintunix on vuonna 1999 perustettu ATK-alan asennus-, huolto- ja ylläpitoyritys. Yrityksen toimipaikka on Savonlinna. Asiakaskuntamme muodostuu julkisen- ja yksityisensektorin yrityksistä ja teemme asiakaskäyntejä Savonlinnassa ja sen ympäristökunnissa. Pienikokoisena yrityksenä voimme erikoistua juuri teidän tarpeisiinne ja toteuttaa ne suunnitelman mukaan. Tarpeen vaatiessa lähdemme mukaan myös suuriin projekteihin, jotka toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa.
http://www.wintunix.fi/

VM IT Oy

VM IT Oy on vuonna 2013 perustettu hallittuja IT-palveluja pk-yrityksille ja yhteisöille tarjoava yritys. Tarjoamme yrityksille korkealaatuisia IT-palveluja ja ratkaisuja, jotka tuotamme yhdistämällä korkean osaamisen, parhaanteknologian, parhaat yhteistyökumppanit ja laadukkaat tuoteratkaisut. Voit siis huoletta jättää IT-asiat huoleksemme, otamme niistä kokonaisvastuun. Kauttamme saat vaativatkin IT-projektit, tietohallintopäällikköpalvelut, kapasiteettipalvelut, laitteet ja ohjelmistot. sekä tietysti tarvitsemasi ylläpidon. Laadukkaan kumppaniverkostomme kautta varmistamme, että kaikki asiakkaidemme ICT-tarpeet tulevat katettua. http://www.vmit.fi

XCure Solutions Oy

XCure Solutions Oyon tietoturvapalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio, jolla on tarjota pitkäaikainen kokemus tietoturva-alalta. Tarjoamme asiantuntemusta yritysten tietoturvaan laaja-alaisesti, suoritamme tietoturva-auditointeja sekä tuotamme tietoturvakartoituksia, tunnemme markkinoilla hyväksi havaitut tietoturvatuotteet, konsultoimme käyttäjien ja laitteiden tunnistamista sekä tietojen menetyksen ehkäisyä ja valvontaa.

XCure Solutions Oy:n puhdasilmalaboratoriossa palautamme kadonneet tiedot mm. vaurioituneilta kiintolevyiltä.

http://www.xcure.fi

 Y-Daatta Oy
Y-Daatta Oy on vuonna 1989 perustettu tunnettu pohjoissuomalainen tietotekniikan ja tietoliikenteen tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, julkinen sektori ja kuluttajat. Y-Daatta Oy:n toiminnan tarkoituksena on tuote- ja palveluratkaisuillaan luoda lisäarvoa asiakkaiden kilpailukyvyn lisäämiseksi. Liiketoimintamme jakaantuu kahteen toisiansa tukeviin liiketoiminta-alueisiin; tietotekniikka ja tietoliikenne.
http://www.y-daatta.fi/