Korkeampaa tietoturvaa D-Fence ratkaisulla

D-Fence eSec korkean käytettävyyden sähköpostiviestinnän turvapalvelun tehtävänä on suojata yrityksen sähköpostiviestintä, itse yritys sekä sen toimihenkilöt kyberuhilta, verkkorikollisuudelta ja sen erilaisilta lieveilmiöiltä. Palvelut myös mahdollistavat korkean yritysturvallisuusstrategian toteutumisen »

Minimoi inhimilliset virheet

Useiden tutkimusten mukaan juuri loppukäyttäjä on tietoturvaketjun heikoin lenkki. D-Fence eSec turvaratkaisulla loppukäyttäjien virhepainalluksia esimerkiksi spam-kansioiden ja karanteenien hallinnassa ei enää pääse tapahtumaan. Yrityksen riskienhallinnan näkökulmasta D-Fence eSec nostaa näin koko yrityksen tietoturvatasoa. Lisää »

Keskeiset hyödyt:

  • Kohottaa tietoturvaa, toimii luotettavasti ja viiveittä
  • Yksi keskitetty ratkaisu suojaa kaikki päätelaitteet
  • Helppo käyttöönotto
  • Välitön kustannussäästö
  • D-Fence Palvelukonsepti
  • Tietosuoja »

D-Fence eSec varmistaa oikean sähköpostiliikenteen kulkemisen ja torjuu haitta- ja hyökkäysohjelmat, roskapostit sekä kybertunkeutumiset. Samalla se salaa liikenteen ja varmistaa sähköpostit mahdollisissa vastaanottavan palvelimen käyttö- tai yhteysongelmissa. Palvelu myös suojaa ja salaa yrityksen sähköpostijärjestelmän. Lisää »

Miten palvelu toimii?

D-Fence torjuntaklusteri käyttää useaa rinnakkaista menetelmää haittaliikenteen tunnistamiseksi. Palvelu toimii siten, että kaikki hyötyposti välittyy oikeille vastaanottajille viiveittä ja haitalliseksi tulkitut viestit palautuvat välittömällä virheilmoituksella takaisin oikealle lähettäjälle.
 
Näin mikään sähköpostiviesti ei pääse katoamaan.

Varmista pilvesi tietoturva

D-Fence eSec Cloud on kehitetty erityisesti kaikkiin tarjolla oleviin pilvipalveluihin, jolloin se omalta osaltaan nostaa myös niiden tietoturvaa »
 

Korkea tietoturva yhdistyy kokonaistaloudellisuuteen

Koska D-Fencen palvelut poistavat loppukäyttäjiltä tarpeen roskapostikansiolle ja tiedostojen karanteenille parantaen näin tietoturvatasoa sekä tuoden välitöntä kustannussäästöä. Ajankäytön tehostamisen myötä myös asiakasyrityksen kilpailukyky paranee »»
 
D-Fence palvelulogiikka poistaa kokonaan käyttökustannuksen, jolloin se tulee kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi. Ollen samalla laadultaan ylivoimainen. Lisää »
 
Ilmainen koekäyttö »
Palvelun kytkentä on helppoa: Tilaa ilmainen koekäyttö ja D-Fence kytkee palvelut päälle yhdessä palvelu­operaattorinne kanssa.
Palveluiden käyttöönotto on näin erittäin vaivatonta - mitään muuta ei tarvitse tehdä.