D-Fence eSec palvelu suojaa yrityksen sähköpostiviestinnän verkkorikollisuudelta ja sen lieveilmiöiltä

Ennaltaehkäisevä D-Fence eSec torjuu roskapostin, sähköpostivirukset ja haittaohjelmat jo ennen kuin edes tulisivat asiakkaalle ja varmistavat oikean postin saapumisen vastaanottajalle kohottaen tietoturvaa ja  tuoden samalla selkeitä kustannussäästöjä.  Kululaskurilla voit kätevästi mallintaa haittaliikenteen aiheuttamia kuluja ja toisaalta D-Fence palvelun tuomaa välitöntä säästöä.

Edistyksellistä ja älykästä torjuntaa

Haittaliikenteen tunnistaminen tapahtuu pääsääntöisesti jo palvelinyhteysvaiheessa edistyksellistä UIDS® teknologiaa hyväksikäyttäen. Juuri UIDS® teknologia on yksi D-Fence palvelun laatutekijöistä, jotka mahdollistavat korkean tietoturvatason ja kokonaistaloudellisuuden. Lisää »

Eroon roskapostikansioista ja karanteeninhallinnasta!!

Monella on vieläkin käytössään roskapostin suodatusratkaisu, joka siirtää roskapostit Saapuneet - kansiosta Roskapostikansioon. Ongelmana näissä on, tietoturvan loppukäyttäjille siirtymisen lisäksi, oikeiden postien päätyminen roskapostikansioon, jolloin käyttäjien on jokatapauksessa ollut pakko käsitellä kasvavia roskapostimassoja. Tällaisessa ratkaisussa ongelma ei poistu vaan siirtyy - inboxista spamboxiin.

D-Fence palveluratkaisu poistaa tämän ongelman kokonaisuudessaan, jolloin se on tietoturvallisesti turvallisin ratkaisu sähköpostiviestinnän suojaamiseen. Lisää »

Välittömiä kustannussäästöjä

Palvelulogiikka on selkeä: työn tuottavuus kasvaa häiriötekijät eliminoimalla. Palveluiden käytöstä seuraava parempi viihtyvyys myös tukee tätä tavoitetta. D-Fence palvelu myös siirtää roskapostikansiot kokonaan historiaan. Korkea laatu niin tekniikassa kuin asiakaspalvelussa on meille kaiken toiminnan keskipiste. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä »

Ei vain pelkkää suodatusta vaan aktiivista turvaa

D-Fencen asiantuntijat monitoroivat verkkouhkia myös manuaalisesti ja reagoivat niihin tarvittavilla toimenpiteillä. Tämä asiantuntijatyö on yksi D-Fence palveluiden laadun kulmakivistä: asiakkaan ei tarvitse miettiä suojauksia vaan hän voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Tämä asiantuntijatyö yhdessä Aktiivisen Asiakaspalvelun kanssa on tuotettu ainutlaatuiseksi D-Fence Palvelukonseptiksi »

Torjuntapalveluiden kytkentä on helppoa: Tilaa palvelut yritys­palvelustamme ja D-Fence Oy kytkee palvelut päälle yhdessä palvelu­operaattorinne kanssa. Palveluiden käyttöönotto on näin erittäin vaivatonta - mitään muuta ei tarvitse tehdä. Kaikki torjunta­palvelimemme ovat sijoitettu Espoon Innopolissa tilaan, joka täyttää viestintäviraston teletilojen turvallisuutta koskevat vaatimukset (Viestintävirasto 48 A/2003 määritys "tärkeä tila"). Yhtiölle ja sen palveluille on myönnetty ISO 9001 Laatusertifikaatti.

Keskeiset hyödyt:

  • Suojaa kybertunkeutumiselta
  • Toimii luotettavasti ja viiveittä
  • Poistaa roskapostilaatikoiden läpikäymisen
  • Matkapuhelimen sähköpostiturva
  • Helppo käyttöönotto
  • Välitön kustannussäästö
  • Varmentaa postit
  • Salaa liikenteen
  • D-Fence Palvelukonsepti »

Matkapuhelin osaksi turvakokonaisuutta

Muuttuvien ja monipuolistuvien työtapojen myötä myös matkapuhelimesta on tullut osa yrityksen tietojärjestelmää. D-Fence suojaa myös mobiilien päätelaitteiden sähköpostikäytön - olipa käyttäjä sitten missä päin maailmaa tahansa.

Roskapostitorjunta »

Sähköpostivirustorjunta »

Sähköpostien varmennusturva »

Salattu sähköpostiliikenne »
 
Sähköpostijärjestelmän Auditointi »